AMAN DİKKAT … PROVOKASYONA GELMEYELİM !

featured

AMAN DİKKAT … PROVOKASYONA GELMEYELİM !

Sakaryaspor Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında Diyarbekirspor ile final maçı oynayacak ve kazandığı takdirde yıllardır hasretini çektiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Bu maça Sakarya’lı futbolseverlerin ilgisi çok büyük oldu. Atatürk Stadında açılan gişelerden satılan biletlerde rekor satış yakalanırken, final maçına tahminlere göre 25 Bin civarında Sakaryaspor taraftarının gidebileceği de tahmin ediliyor. İstanbul’da yaşayan ve Olimpiyat stadının çevresini çok iyi tanıyan Spor adamlarından da bu konuda bir uyarı geldi.

Spor servisimize ulaşan bilgilere göre stadın çevresi büyük miktarda Diyarbakır’lının ikamet ettiği yerler ve buradan maça giden taraftarlara provokasyon yapmak amacıyla Sataşmalar da olabilir düşüncesi ile Sakarya’dan giden futbolseverlerin birlikte hareket etmeleri ve bir arada bulunmaları, dolayısıyla da provokasyonlara gelmemeleri istendi. Aman dikkat ne yaparsanız yapın, ama hep bir arada bulunun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!