Amaç bağcı dövmek değil

featured

Amaç bağcı dövmek değil

Evet Atasözümüzdür  ‘Üzümü ye ama Bağcıyı dövme’

Neresinden bakarsanız bakın Türk atasözüdür. Bazen bu gibi atasözlerine viki sözleri de diyorlar. İşte bu sözün öz be öz anlamı, yapılan işin ya da söylenen sözün göründüğü gibi olmadığı, arkasında konuyla direk alakalı olmayan başka bir niyet bulunduğudur,

Tıpkı Karasuspor’da son 5 günde yaşananların acaba tam olarak anlatıldığı gibi olup-olmadığını sorgulamamız gibi. Bu 5 gündür ne yaşandı bilmiyorum, bilmek te istemiyorum. Tek bildiğim Karasu ve Karasuspor var olduğudur.  Bir an önce düştüğümüz yerden tekrar ayağa kalmak zorundayız. Başka ne olmuş, o gitmiş, kim gelmiş gibi işlerle uğraşmıyorum. Gelen futbolcular da çok iyiymiş, yetenekliymiş gibi işleri de önemsemiyorum.

Sevgili Karasular, Karasuspor’u sevenler, Sakarya futboluna damgasını vurmuş bir Karasusporumuz var bizim. İlçemiz Turizm olarak, Karasusporumuz ise futbol olarak hep bir adım önde olmak zorunda. İlçemiz Sanayi olarak Türkiye’ye nam saldıysa, son günlerde yerli otomobilin baş merkezi olarak görünüyorsak, hatta Avrupa’ya, Dünya’ya denizden açılan kapıysak, bu gibi ufak işlerle uğraşmamalıyız. Koskoca Karasuspor, bir an önce ayağa kalkmalı ve hak ettiği yerlere gelmelidir.

Yeri geldiğinde 36 kilometrelik altın kumsalımızdan girip, yukarıda anlattıklarımdan çıkan siyasilerimiz, artık üzerlerine düşeni yapmalılar. Bu anlattıklarım sizlere anlamsız gelebilir. Sadece şunu söylüyorum; Karasu’nun güzellikleri ile avunuyorsanız, Karasuspor’u da hak ettiği yere getireceksiniz. Başka yolu yok.

Karasuspor ilk idmana başladıktan günler sonra ortalık karıştı. Komik komik işler oldu. Atilla Bıçakçı gitti, Recep Durak geldi. Millet birbirinin arkasından konuşur oldu. Anlamadım gitti. Birden ne değişti.

Gelelim bu günlere. Geçmiş elbet unutulmaz amma rahmetli eski başbakanlarımızdan ve Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel’in dediği gibi “dün dündür, bugünde bugün”

İki genç kardeşim Onur ve Ercan Arslan’ın, fazla değil bundan 4 yıl önceki heyecanları halen gözlerimin önünde. Bu iki genç kardeşimin tek hedefi vardı. Yılmaz Ekşi’nin Onursal başkanlığında bir yönetim oluşturup şampiyonluğa koşmak ama olmadı. İşte o pırıltı yine gözlerinizde parlıyor. Sizden tek ricam var. O pırıltıyı söndürmemek için mutlak surette futbol ve yönetim deneyimi olan büyükleriniz ile istişare içinde olun. Hemen aklıma gelmişken yazmamda fayda var. 31 Ağustos Çarşamba günü yapılan idmana gelen sevgili Karasu Haber gazetesi sahibi Cihan Ersöz, Karasuspor  Kulüp Başkanı İ.Hakkı Topaloğlu’na şu tavsiyelerde bulundu; Bilindiği gibi bir protokol tribünümüz var. Oradaki protokol koltuklarımızı tıpkı profesyonel takımlarda olduğu gibi yıllık kombine biletle satalım. Tüm sezon boyunca 500 lira karşılında. Yaklaşık 50 koltuk var. Buyurun hesabı siz yapın. Neden omasın ki.

Vira Bismillah

Biliyorsunuz bugün Sakaryasporumuzun 2016-2017 Sezonundaki ilk maçı. Atatürk Stadında oynanacak. 1 Eylül Perşembe günü herkesin bildiği gibi Dünya Barış günü. Aynı zamanda ilçemiz Karasuda faaliyet gösteren balıkçılarımızın avlanma serbestliğinin geldiği gün. Yani tüm balıkçılarımız “Vira Bismillah” dedi. Bende bugün bir Sakaryaspor’lu olarak, bereketli bir sezon geçirmek dileğiyle “Vira Bismillah” diyorum. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!