Altın benim olacak

Bedensel engelli sporcular Halter Dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu temsilcimiz Suat Güven Macaristan da madalya arayacak, Güven “Altın madalya benim” diyor

Suat Güven’den selam var

Altın benim olacak

Bedensel engelli Halter  sporunda Sakarya’nın gururu şampiyon Suat Güven 22 Kasımda Macaristanda yapılacak Avrupa şampiyonası için “ Altın madalya” sözü verdi, Güven “Altın madalya benim olacak” dedi.

Sivas’ta kampta

Bedensel engelliler milli takımı ile Sivas İl’inde kampta olan Suat Güven, çalışmaların çok olumlu geçtiğini beliterek “ 49 kg da yarışacağım, antremanlarda kaldırdığım ağırlıklara göre hedefimi belirliyorum, büyük bir aksilik olmazsa Ülkeme ve Sakarya’ya şampiyon döneceğim” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk ve Rekor gelecek

Şampiyon bedensel engelli sporcumuz Suat Güven Macaristan’da yapılacak Avrupa şampiyonası için şöyle konuştu; “ Asya Open şampiyonasında 103 kilo ile şampiyon olmuştum. Antremanlarda 105 ve 106 kg kaldırarak kendimi geliştirdim.24 kasım günü başlayacak Avrupa şampiyonasında büyük bir sürpriz olmazsa kaldırdığım kilolar bana hem şampiyonluk hemde Avrupa rekoru getirecek.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!