ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARI SONA ERDİ

featured

ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARI SONA ERDİ

Sakaryaspor, Altay ile pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Morallerin yüksek olduğu yeşil-siyah ekibimiz 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

ALTAY’A HAZIRIZ

TFF 2.Ligin 10’ncu haftasında pazar günü İzmir deplasmanında Altay’la karşılaşacak Sakaryaspor hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Canberk dışında tüm oyuncular katıldı. Kendi özel programı eşliğinde çalışmalarına devam eden Ramazan Sal’da takımdan ayrı çalıştı. Son derece hırslı ve moralli oldukları gözlenen oyuncuların antrenmandaki formu teknik heyetinde zorlu randevu öncesinde yüzünü güldürdü.

 

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Sakaryaspor’da kritik müsabaka öncesinde Burak ve Beykan’ın cezalı olmaları teknik heyeti düşündürüyor. Savunmanın ortasını Hakkı ile Zafer’den oluşturmayı düşünen deneyimli teknik adam orta sahanın solunu ise kime emanet edeceğini netleştirmedi. Fatih ile Ramazan Civelek arasında gidip gelen Teknik Direktör Osman Özdemir’in kararını maç günü vermesi bekleniyor. Hücumun en ucunda formayı Coşkun’a teslim edecek deneyimli teknik adam, diğer bölgelerde ise kadro istikrarını bozmayacak.

 

BU SABAH HAREKET EDECEKLER

Hazırlıklarını dünkü teknik, taktik ve gol çalışmasıyla tamamlayan ve kampa çekilen  Sakaryaspor, bu sabah karayolu ile İzmir’e giderek maç saatini beklemeye başlayacak. Taraftarı ile İzmir de buluşacak olan Yeşil-Siyahlıların tek hedefi, Altay’ı yenip galibiyet hediye etmek.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!