ALTAY 1 – SAKARYASPOR 0

featured

TFF 2.Lig Beyaz Grup 10. haftasında Altay ile Sakaryaspor İzmir Atatürk Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Altay 1-0 kazandı.

VE İLK YENİLGİYİ TATTIK… 0-1

  1. dakikada Murat Uluç’un attığı golü çıkaramadık.İzmir Atatürk Stadyumu’nda ilk yenilgiyi yaşayan Sakaryaspor’u yıkan golü Murat Uluç attı, bizim takım baktı.Beykan’ın yokluğunda Ramazan Civelek oynadı, Ramazan Çevik varken Fatih ilk 11’de sahaya çıktı. 4 eksiği bulunan Sakaryaspor teknik patronu Osman Özdemir ilk kez bu kadar cesurdu, yenilgiyi yaşadı. Sakaryaspor’da Ramazan Civelek ve Fatih Özçelik ilk kez ilk 11’de görev alırken Ramazan Çevik ve Mahir Sağlık 3 hafta sonra yedek kulübesinde maça başladı. Altay’da ise İbrahim Akın sakatlığı nedeniyle yoktu

PENALTIMIZ VERİLMEDİ

1-0 kaybettiğimiz Altay maçında bir penaltımız hakem kurbanı oldu. Dakikalar 45’i gösterirken Altay’lı stoper Hayrullah’ın Ramazan Civelek’in ceza sahası içinde sağ ayak bileğine basmasını Gaziantep’li hakem es geçti.

İZMİR’DE BİZİM ORKESTRA 2 BİN

Yasak yoktu, Göztepe yanımızda yer aldı. İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanan Altay-Sakaryaspor maçında 5 bin Altay, bin kadar Sakaryaspor taraftarı vardı. Başkan İsmail Gürses ve yönetim tam kadro maçı izlerken tezahüratlarıyla ateş çemberine dönen tribünlerde centilmenlik yoktu, iki tarafa da disipline sevk kaçınılmaz Yasak yoktu, Göztepe yanımızda yer aldı. İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanan Altay-Sakaryaspor maçında 5 bin Altay,iki bin kadar Sakaryaspor taraftarı vardı. Başkan İsmail Gürses ve yönetim tam kadro maçı izlerken tezahüratlarıyla ateş çemberine dönen tribünlerde centilmenlik yoktu, iki tarafa da disipline sevk kaçınılmaz.

aytayspor: 1 – Sakaryaspor 0

Hakem: Mustafa Murat Oğuz, Sezgin Altun, Şeyhmus Baysal, Yakup Özhan

TFF 2.Lig Beyaz Grup 10. haftasında Altay ile Sakaryaspor İzmir Atatürk Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Altay 1-0 kazandı.

Altayspor: Egemen Gençalp, Fatih Gül (90′ Maksut Taşkıran), İbrahim Öztürk, Hayrullah Çelik, İhsan Furkan Deniz, Ferhat Çulcuoğlu, Serkan Sözmen, Hüsamettin Yener, Mustafa Murat Uslu, Atakan Rıdvan Çankaya, Murat Uluç (69′ Ozan Sol)

Teknik Direktör: Cüneyt Biçer

Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Murat Akın (64′ Ramazan Çevik), Zafer Aydoğdu, Hakkı Can Aksu, Yasir Subaşı, Talha Mayhoş, Fatih Özçelik (83′ Cem Ekinci), Tufan Kelleci, Ferhat Yazgan, Ramazan Civelek (64′ Mahir Sağlık), Coşkun Yılmaz

Teknik Direktör: Osman Özdemir

Gol: DK 14: Murat Uluç (Altay)

Sarı Kartlar: DK 17: Hüsamettin Yener (Altay), DK 35: Murat Akın (Sakaryaspor), DK 41: Hayrullah Çelik (Altay), DK 51: İbrahim Öztürk (Altay), DK 58: Serkan Sözmen (Altay), DK 77: Hakkı Can Aksu (Sakaryaspor), DK 90: Doğan Karakuş (Altay)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!