ALT YAPININ GÜLEN YÜZÜ SAKARYASPOR U-19

featured

ALT YAPININ GÜLEN YÜZÜ SAKARYASPOR U-19

Coca Cola Gelişim Ligi U-19 B Grubunda yer alan sakaryaspor U-19 Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Başarı Teknik sorumlu İsmail Öz yönetimindeki Sakaryaspor U-19 Takımı Sakaryaspor’un katıldıkları Gelişim ligindeki 5 Kategorinin içerisinde alt yapının sevindiren yüzü oldular. Yeşil siyahlılar bugüne kadar gruplarında oynadıkları 14 Karşılaşmadan 10 Galibiyet, 2 Beraberlik ve 2 de yenilgi alarak topladıkları 32 Puanla takipçisi Zonguldak Kömürspor’un 1 Maç eksikleri ile 5 Puan farkla liderliklerini sürdürüyorlar.

FUTBOLCU VELİLERİNE İNCE GÖNDERME !

Sakaryaspor Alt Yapı Genel koordinatörü Tamer İlaçan ile de uyum içerisinde çalışmalarını yürüten Sakaryaspor U-19 Takımı Teknik sorumlusu İsmail Öz yaptığı açıklamada “ geçen sezon da grubumuzda final grubuna kamayı başarmıştık. Ancak bu sezon daha iyi çalışıyoruz ve liderliği açık ara sürdürmeye devam ediyoruz. “ Dedi. Takımdan velilerinin isteği üzerine gitmek isteyen bir veya iki futbolcunun bulunduğuna değinen Öz “ bizler A Takımına futbolcu gönderirken, onlar bizden istiyorlar bizler de istediklerini gönderiyoruz. Veliler ise olayı yanlış değerlendiriyor. Sakaryaspor büyük bir camia giden gider arkadan gelen genç futbolcu ordusu bunların yerini mutlaka doldurur .” Diye konuştu.

Sakaryaspor U-19

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!