ALT YAPIDAN TRAJİKOMİK HİKAYELER !

featured

ALT YAPIDAN TRAJİKOMİK HİKAYELER !

Sakaryaspor Altyapısında U 17 ve U 19 takımlarından sonra şimdi de U 16 takımı cezalı oyuncu oynattığı için 3-0 yenik sayıldı, hocası Osman Kılıç 30 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Balık baştan kokar misali yaşanan bu olumsuzluklara rağmen Yeşil-Siyahlı kulüpten ne ses çıkıyor nede seda..

KULÜP AYRI BİR DERT

Büyükşehir Belediye destekli Selahattin Aydın yönetimi son yıllarda büyük paralar harcamasına karşın bir türlü beklenen başarıyı getiremiyor ancak yine de kulübün yönetimini kimseye bırakmıyor. Her başarısızlığı hocalara yükleyen ve gönderen Aydın’ın son gelen başarısız sonuçlara karşın nasıl bir yol izleyeceği ise hala belirsizliğini koruyor.

ALT YAPI ONDAN FARKSIZ !

Son beş haftadan sadece 4 puan elde eden, 11 puan kaybederek beraberliklere abone olan Sakaryaspor’da yönetim ve Teknik Heyet Play-Off yüzünden kendi derdine düşmüşken bu sezon sürekli hükmen mağlup olmayı alışkanlık haline getiren Altyapıya bakmıyor bile. Yeşil-Siyahlıların Altyapısında ise garip garip olaylar yaşanıyor.

SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL YAŞANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Antrenörlüğünü Murat Özgen’in üstlendiği U 17 takımı Bursa Nilüferspor’a karşı cezalı oyuncu oynattığı için, U 19 takımında ise Antrenör İsmail Öz’ün Çorum Belediye maçında cezalı oyuncuyu sahaya sürmesinden dolayı hükmen mağlup sayılmıştı. En son U 16 takımında yaşanan cezalı oyuncu oynatma skandalı ise işin tuzu biberi oldu. Kocaeli Birlikspor’a karşı 5 Mart Cumartesi günü yine cezalı oyuncusu Hakan Demircan’ı oynatarak  Sakaryaspor kulübünün adına yakışmayacak bir olaya imza atan U 16 takımının Antrenörü Osman Kılıç’ında ceza alması bütün dikkatlerin Altyapıya çevrilmesine neden oldu.  Bütün bu gelişmeler yaşanırken Başkan Selahattin Aydın, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve Gençlik Gelişim Sorumlusu Tamer İlaçan’dan bir açıklama gelmemesi ilgi çekiyor.

Sakaryaspor U-16

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!