ALT YAPIDA U-17 MÜCADELESİ

featured

ALT YAPIDA U-17 MÜCADELESİ

Yeni sezona geçtiğimiz hafta giren Sakaryaspor U-17 Takımı ile Sakarya tekspor U-17 Takımı Ekrem Karaberberoğlu Tesislerinde hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler.

Sakaryaspor U-17 Takımının Teknik Sorumlusu Murat Balaban’ın yönettiği aşırı sıcak bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Sakaryaspor’un 3-0 Üstünlüğü ile sona erdi.

Birçok oyuncunun değiştirildiği ikinci yarıda ise Sakaryaspor U-17 Takımı bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 4-0 Galip ayrıldı.

Maç sonrasında Sakaryaspor Teknik sorumlusu Murat Balaban yaptığı açıklamada lige iyi hazırlandıklarını ve başarılı bir sezon geçirmeyi amaçladıklarını söylerken, Sakarya Tekspor teknik sorumlusu Bayram çolak ise “ iki takım arasında mutlaka bir güç farkı var.

Bunu bilerek oynamak istedik. Eksiklerimizi güçlü bir takım karşısında görmek istedik. Yeni sezonda yerel U-17 Liginde başarılı olmak için tüm gayretimizi sarf edeceğiz “ Diye konuştu.

Sakaryaspor U-17 Toplu Sakaryaspor U-17 Tekspor U-17 Toplu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!