ALT YAPIDA DEMİRSPOR EFSANESİ

featured

ALT YAPIDA DEMİRSPOR EFSANESİ

Sakarya Süper Amatör Lig takımlarımızdan ve Sakarya’nın en köklü kulüplerinden Tüvasaş Demirspor geçtiğimiz sezon aldığı bir kararla süper amatör ligde şampiyonluk mücadelesini bıraktı ve tam kapasite ile alt yapıya yöneldi. Geçtiğimiz sezon U-14 Liginde başarılı olan Demirspor bu sezon oynanan önce U-15, sonra U-17 ve son olarak ta U-19 Liglerinde şampiyon olarak İlimizi Türkiye şampiyonalarında temsil etmeye hak kazandı. Demirspor U-15 Takımı Yalova grubunda mücadele etti. İkinci karşılaşmasında final öncesinde karşı karşı geldikleri Kocaeli Güneşspor karşısında 2-1’lik talihsiz bir yenrilgi alarak final şansını kaybettiler. Tüvasaş Demirspor U-17 Takımı Tekirdağ Çorlu grubunda mücadeleye çıktı. İki maçını da kazanan mavi Lacivertliler finalde Kepezspor’a  1-0 yenildiler ve bu grupta ikinciliği elde ettiler.

U-19’LAR ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYON

Tüvasaş Demirspor ise Sakarya U-19 Play-Off B Grubunda Kırkpınarspor ile kim yenerse gruplara gider kalitesindeki karşılaşmayı maçın 75. Dakikasında Kerem Kalaycı’nın kaydettiği golle kazanarak Sakarya U-19 Liginde İlimize Türkiye U-19 Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan 3. Alt yapı takımı oldu.  Teknik Sorumlular Ahmet Akkuş, M. Ali Çalışkan, M. Metin kaya ve Ahmet Akkuş’tan oluşan teknik heyet alınan sonuçlardan büyük bir mutluluk duyarlarken, Demirspor Kulüp Başkanı Muammer Güneş “ alt yapıya eğilmekle iyi yaptık. Amacımız kaliteli gençler yetiştirmek. Bu nedenle büyük çaba sar feden Teknik adamlarımıza ve genç sporcularımıza alınan başarılar dolayısıyla teşekkür ediyorum. “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!