ALT YAPI ÇALIŞIYOR

featured

ALT YAPI ÇALIŞIYOR

Bölgesel Gelişim Ligi’nde gruplara 11 Şubat Cumartesi gününe kadar ara verildi. Sakaryaspor, lige verilen araya rağmen antrenmanlarına aralıksız çalışmalarla devam ediyor.

TATİL YOK

Sakaryaspor’un yer aldığı Bölgesel Gelişim Ligi’nde grup maçlarına 11 Şubat Cumartesi gününe kadar ara verildi. Ligde ikinci devrenin son haftasına denk gelen 22’nci hafta maçları öncesi verilen 3 haftalık araya rağmen yeşil-siyahlı gençler, antrenmanlarına Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla devam ediyor.

DURMUYORUZ

Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, lige ara verilmesine karşın idmanlarını aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. İlaçan, “3 haftalık ara bizim için iyi oldu. Eksiklerimizi tamamlayarak tüm kategorilerde Türkiye şampiyonluğu hedefimize yürümek istiyoruz. Bunun için tatil dinlemeden idmanlarımızı sürdürüyoruz. Oynayacağımız zorlu maçlara en iyi şekilde girmek için yoğun mesai harcıyoruz” ifadesini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!