ALİSEFA ALTINDERESPOR’U TERCİH ETTİ

featured

ALİSEFA ALTINDERESPOR’U TERCİH ETTİ

Akyazı’nın yetiştirdiği genç futbolculardan ve aynı zamanda da hokey takımının başarılı oyuncularından Ali Sefa Akgün geçtiğimiz sezon okulu nedeniyle Kırklareli İline gitmiş ve orada Kırklareli Süper Amatör liginde oynamıştı.

“ALTINDERESPOR’UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM “

Ali Sefa Akgün okuluna ara verince bu defa da Akyazı’ya döndü ve futbol yaşamına Altınderespor ile devam etme kararını verdi. Alisefa Akgün takımı ile birlikte hazırlıklara katıldıktan sonra Pazar günü Altındere sahasında oynanan 1. Amatör kümenin ilk karşılaşmasında Altınderespor formasını giydi. Transferle ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Alisefa Akgün “ 1 Yıl ayrı kaldığım Akyazı’da futbol hayatıma Altınderespor ile devam etme kararı aldım ve de çok mutluyum. Bana yakın ilgi gösteren Altınderespor yönetimine ve taraftarlarına teşekkür ediyor. Bundan böyle Altınderespor’un başarısı için çalışacağımdan dolayı da çok mutluyum “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!