ALİ ARSLAN”AÇIKLAMA

featured

(TFF) İl Tertip Kurulu’nun kararını iptal etti. Bir alt kümeye düşürülmesi kararını bozan TFF, Hacıkışlaspor’u haklı buldu. Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan “TFF aldığımız kararın hatalı olduğunu belirterek aldığımız kararı iptal etti“ dedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İlt tertip kurulunun hafta içinde aldığı Hacıkışlaspor’un küme düşürülmesi ve sahasının 1,5 sezon boyunca kapatılma karanını iptal etti. TFF Hacıkışlaspor’un lige devam edeceğini de belirtti.

Geçen hafta içinde yapılan toplantıda bir sezon içinde 2. kez aynı şuçu işlediğini iddia eden İl Tertip Kurulu Hacıkışlaspor’u bir alt kümeye düşürülmesine ve sahasını da 1,5 sezon kapatılmasına karar vermişti.

KARAR İPTAL OLDU

Süper Lig B Grubu temsilcisi Hacıkışlaspor karara itiraz ederek durumu TFF ye bildirdi. ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın da katıldığı ve dosyanın Ankara’da yapılan incelenmesinden sonra TFF, Hacıkışlaspor’un küme düşürülmesini ve sahasının kapatılma kararını iptal ettiğini bildirdi.

HACIKIŞLA OYNUYOR

Ev sahipliği yapacağı maçları dış sahalarda oynayacak olan Hacıkışlaspor, bu hafta evinde Erenlerspor’la oynaması gereken maçı Yuvalıdere Sahası’nda oynayacak. İl Temsilcisi Ali Arslan “ TFF yapılan görüşmelerden sonra Hacıkışlaspor’un küme düşürülemesi ve sahasının kapatılması kararını iptal edildi. Böylece temsilcimizi haftalık maç progamlarına dahil ettik. TFF hatalı olduğumuzu belirterek aldığımız kararı iptal etti. “ dedi

.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!