ALANYASPOR’DAN EYMEN BEBEĞE DESTEK

featured

ALANYASPOR’DAN EYMEN BEBEĞE DESTEK

Eymen bebek için başlatılan yardım kampanyasına destek olan Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa maçının 67 bin 588 TL’lik gelirini hesaba yatırdı

67 BİN TL’LİK DESTEK

SMA hastası Eymen bebeğe bir destekte Aytemiz Alanyaspor’dan geldi. Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa maçının gelirini Eymen bebeğe bağışlayan Antalya ekibi 67 bin 588 TL’lik geliri Eymen bebek için açılan hesaba yatırdı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcu ve bilet alarak katkıda bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor olarak başlattığımız bu kampanyaya diğer kulüplerimizin de katkı sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

KULÜPLER DESTEK OLMALI

Kulüplerin şu ana kadar kampanyaya yeterli desteği vermediğini dile getiren Çavuşoğlu, “Diğer kulüp başkanlarımızın da bu konuda duyarlı olacağını düşünüyorum. Eymen bebeğin kurtulması için umarım onlar da katkı sağlar. Böylece aile de mutlu olur. Tedavi için üzerimize düşen destek olmaktır. Aytemiz Alanyaspor olarak biz de bunu yaptık” dedi. Başkan Çavuşoğlu, turuncu-yeşilli futbolcuların imzaladığı 54 numaralı küçük bir Alanyaspor formasını ise Eymen bebeğin ailesine gönderdi.

HABER : Ömer Feyyaz ÇELEBİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!