ALANYASPOR DA EYMEN İÇİN OYNAYACAK

featured

ALANYASPOR DA EYMEN İÇİN OYNAYACAK

Sakaryalı SMA hastası minik Eymen için spor camiasının destekleri sürüyor. Kardeş kulüp Göztepe’nin ardından Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor da 1 Nisan’daki Kasımpaşa maçı hasılatını bağışlayacağını açıkladı.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU HERKESİ MAÇA ÇAĞIRDI

Türk futbol camiasının Eymen bebeğe desteği artarak devam ediyor. Sakaryasporlu taraftarların başlattığı destek kampanyasına şimdiye kadar Kocaeli Birlikspor, Afjet Afyonspor ve Göztepe maç hasılatlarını bağışlayacaklarını belirterek destek olurken bir hamle de Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’dan geldi. Alanyaspor Yönetim Kurulu, 1 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir Okulları Arena’da oynanacak Kasımpaşa maçının bilet gelirlerini Sakarya’da SMA hastası olan 6,5 aylık Eymen Çapkın için başlatılan yardım kampanyasına bağışlayacaklarını açıkladı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Spor Toto Süper Lig kulüplerine kampanyaya destek vermeleri için çağrıda bulundu. Çavuşoğlu, “Milletimize düşen görev Eymen bebek için bilet alarak maça gelmektir. Kombinesi olan arkadaşlarımızın da kampanyaya destek verebilmesi için stat girişine bağış kutusu koyacağız. İnşallah bu kampanyaya diğer süper lig kulüplerimiz de destek verir ve kampanya amacına ulaşır” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!