ALAN RAZI VEREN RAZI 0-0

featured

ALAN RAZI VEREN RAZI 0-0

Orhangazispor 0 – Sakaryaspor 0

TFF 3.Lig 2.Grup 29. haftasında Orhangazispor ile Sakaryaspor Orhangazi İlçe Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Orhangazi deplasmanına çıkan Sakaryaspor son haftalardaki kötü gidişine bir türlü dur diyemiyor. Nitekim Orhangazi İlçe Stadında play-off’u çok yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşmada Sakaryaspor yine “ yok”ları oynarken sahada gözüken kaleci Hüseyin ile mücadeleyi bırakmayan Efşan dışında sahada göze batacak bir tane isim dahi yoktu. O kadar ki Sakaryaspor ilk köşe vuruşunu ancak uzatma dakikalarında atarken, rakip Orhangazispor gol için istekliydi ama bir türlü golle buluşamadı.

NE İSA’YA NE MUSA’YA

Spor Toto 3. Ligin 29’ncu haftasında temsilcimiz Sakaryaspor  deplasmanda Orhangazi ile karşı karşıya geldi. Saat 13.30’da başlayan mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefleyen temsilcimiz, rakibi karşısında istediği 3 puana ulaşamadı. Son haftalardaki kötü gidişine bir dur demek isteyen temsilcimiz, play-off grubunu yakından ilgilendiren müsabakadan 1 puanla ayrıldı. Müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlanırken, ekibimiz puanını 41’e yükseltti. Temsilcimiz Sakaryaspor’un ilk yarıda bir topu da direkten döndü.

TARAFTARLAR YERİNİ ALDI

Spor Toto 3. Ligin 29’ncu haftasında deplasmanda Orhangazi ile karşılaşan temsilcimiz Sakaryaspor’da çok sayıda taraftar da bu maç için Bursa’ya gitti. Karayolu ile sabah erken saatlerde yola koyulan yeşil-siyahlı taraftarlar, takımlarına destek için Orhangazi İlçe Stadı’ndaki yerini aldı. Stada girene kadar Bursa’yı adeta Sakaryaspor sesleri ile inleten Tatangalar, Orhangazi İlçe stadında oynanan  müsabakada takımlarını destekledilerancak alınan berabrlik sonrasında üzüntülerini dile getirdiler. 150 kadar Sakaryaspor taraftarı stada giriş yaparken, bazı taraftarların dışarıda kaldığı da bilgisi alındı.

HAKEMLER: Sinan Dereci** Uğur Baş**Murat Şener**

ORHANGAZİ: Zekeriya** Uğur ** Mahir ** Serhat** Ceyhun **Burak***Abdulkerim**(Dk.83 Bilal Korkmaz), Serhan** (Dk.71 Yasin Elmas), Hasan** Metehan** Can Parlayan **(Dk.57 Emirhan Atilla)

TEKNİK DİREKTÖR : Mehmet Kaya

SAKARYASPOR: Hüseyin*** Efşan Geçgin*** Nedim Köseoğlu** Fikret **Aykut ** Adnan** Mustafa Cevahir **(Dk.71 Nurullah Dağaşan), Serkan** Volkan**Doğan Seçkin** (Dk. 63 Turgay An), Ömer**(Dk.83 Feyyaz Aydil)

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz incedal

SARI KART: Doğan Seçkin, Aykut Köz, Serkan Doğan, Ömer Yıldız (Sakaryaspor), Uğur Adem (Orhangazi)

MAÇTAN DAKİKALAR..

Dk. 6 Orhangazispor gol pozisyonuna girdi ama kaleci Hüseyin gole izin vermedi.

Dk.13: Sakaryaspor geliştirdiği ataklarla gol arayışını sürdürüyor.

Dk. 23 :Sakaryaspor karşılaşmada en tehlikeli atağını ceza sahasının hemen önünde Doğan Seçkin-Serkan Doğan verkaçında yaptı. Topla buluşan Doğan Seçkin’in şutu direkten döndü. Orhangazi defansı topu uzaklaştırdı.

Ev sahibi takım kalecisi, ilk yarıda iki %100’lük gol pozisyonunu çıkardı.

Dk.26: Sakaryaspor’dan Doğan Seçkin Şavkın, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.79: Sakaryaspor’dan Serkan Doğan, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

ens ss (1) ens ss (2) ens ss (3) ens ss (4) ens ss (5) ens ss (6) ens ss (7) ens ss (8) IMG_0519 IMG_0527 IMG_0625 Sinan Dereci (1) Sinan Dereci (2) Sinan Dereci (3) Sinan Dereci (4) Sinan Dereci (5) taraftar (1) taraftar (2) taraftar (3) taraftar (4) taraftar (5) taraftar (6) taraftar (7) taraftar (8) taraftar (9) taraftar (10)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!