AKYAZI’DA İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

featured

AKYAZI’DA İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER

Süper Lig Kırmızı Grupta 21’nci haftada zirvenin maçında As Akyazıspor, Akyazı Stadı’nda lider Karasuspor’u konuk etti. Sarı-kırmızı takım, deplasmanda üç puana 2-1 ile uzanmayı bildi. Maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında olaylar çıktı.

KARASUSPOR GALİP GELİNCE !

Süper Lig Kırmızı Grupta 21’nci haftanın maçında As Akyazıspor evinde lider Karasuspor’u ağırladı. Maça iyi başlayan konuk ekip 4’ncü dakikada Burak ile öne geçti. Ev sahibi takım bu gole 37’de fatih ile cevap verdi. İlk yarısı biten maçta Karasuspor ikinci yarıda 59’da İshak ile bir penaltı kullanamadı. Oyunu bırakmayan Karasuspor 85’te Müslüm’ün attığı golle maçı 2-1 kazanarak grubu lider bitirmeyi garantiledi.

MAÇ BİTİNCE SAHA KARIŞTI

Karasuspor’un 2-1 üstünlüğü ile biten maçın sonunda ortalık karıştı. İki takım oyuncuları arasında çıkan arbedeye taraftarlarda karıştı. Sahaya atlayan bir grup taraftarda Karasuspor’lu oyuncuların üzerine yürüdü. Emniyet güçlerinin araya girmesiyle çok büyümeden önlenen olayların ardından her iki takımda stattan ayrıldı.

As Akyazı: 1-Karasuspor: 2

Hakemler: Mehmet Akıncık, Barış Güngör, Erdi Öz

As Akyazıspor: Uğur* Hasan Özdemir* Hasan Şahin (K.Kart), Talha* Bünyamin* Yasin* (Agah*), Sinan* Zekeriya* Oğuzhan* Ali Burak* Fatih*

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Karasuspor: Kadir** Nihat** (Alperen**), Mehmet** Orhan** Ali** H.Bilal** (Mamadou**), Burak*** M.Erdi** Hakan*** Müslim*** Oğuz** (İshak**)

Antrenör: Behçet Durak

Goller: Dk.4 Burak, Dk.85 Müslim (Karasuspor) Dk.36 Fatih (As Akyazıspor)

Kırmızı Kart: Dk.81 Hasan Şahin (As Akyazıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!