Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor

featured

Akyazı Spor Tesisine Kavuşuyor

Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Toçoğlu, “Akyazı’ya tam da sözünü verdiğimiz gibi modern bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Spor yapılabilecek alanların çoğaltılması; 16 ilçenin tamamına yayılan spor yatırımlarımızda temel ilkemizdir. Gençlerimizin sporla buluşmaları adına bu gibi alternatif tesislerin öneminin farkındayız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in de yer aldığı ziyarette projede gelinen son nokta ile ilgili görevlilerden bilgiler alan Toçoğlu, sentetik sahada zemin döşeme işlemlerinin sonlandığını açıkladı.

 

Akyazı Yeni Tesisine Kavuşuyor

Projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük alanda yükselen proje çalışmalarımızda büyük bir ilerleme kat ettik. Geldiğimiz noktada sentetik sahada zemin döşeme çalışmaları sonlandı. Işıklandırma, tel örgü ve çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Projede 2 bin kişilik tribün binası, idari bina, hakem ve soyunma odalarının bulunacağını daha önce açıklamıştık. İdari binanın 1. katındaki işlemlerimiz de sürüyor” diye konuştu.

 

Spor Yapılacak Alanlar Çoğalıyor

Toçoğlu, “Akyazı’ya tam da sözünü verdiğimiz gibi modern bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Spor yapılabilecek alanların çoğaltılması; 16 ilçenin tamamına yayılan spor yatırımlarımızda temel ilkemizdir. Gençlerimizin sporla buluşmaları adına bu gibi alternatif tesislerin öneminin farkındayız. Sağlıklı bir geleceğin ön koşulu sporcularımızı disipline edecek bu gibi spor kompleksleridir. Akyazı’da çalışmalarımız oldukça hızlı ilerliyor. Bir an önce projeyi tamamlayıp, Akyazılı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

1 2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!