Akyazı Spor Tesisi’nde Sona Doğru

featured

Akyazı Spor Tesisi’nde Sona Doğru

Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. İdari binada çalışmalar sürüyor. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde Akyazı’ya kazandıracağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşa çalışmalarının devam ettiği Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük alanda hayata geçirilen projede çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Oktar, yeni tesis ile birlikte Akyazı’nın spor geleceğine önemli bir adım atacaklarının altını çizdi.

 

Çalışmalar Hızla İlerliyor

Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Sahanın etrafını tel örgü ile kapattık. Işıklandırma direklerimizi de yerleştirdik. Daha önce de açıkladığımız gibi tesislerde 2 bin kişilik tribün binası, idari bina, hakem ve soyunma odaları da yer alacak. Şu anda bu kısımlarımızın yer alacağı binada da çalışmalarımız devam ediyor. 1.kat inşa çalışmaları tamamlandı. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde Akyazı’ya kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

1 2 Ali Oktar

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!