Akyazı Spor Tesisi Hayırlı Olsun

İlçelere yatırımlar sürüyor

Akyazı Spor Tesisi Hayırlı Olsun

Akyazı Spor Tesisi Temel Atma Töreni’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Altyapıdan üst yapıya önemli yatırımları hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan ilçelerimizin temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparken, bir yandan da sosyal ve kültürel hayatı daha da canlandıracak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Temelini attığımız spor tesisinin Akyazı’mıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazılılara müjdesi verilen spor tesislerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Milletvekilli Adayları Şaban Dişli ve Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, STK temsilcileri, belediye başkanları, büyükşehir bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dünya’ya Açılan Pencere

Başkan Toçoğlu ise şöyle konuştu; “Altyapıdan üst yapıya önemli yatırımları hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan ilçelerimizin temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparken, bir yandan da sosyal ve kültürel hayatı daha da canlandıracak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlamda şehir genelinde önemli spor yatırımlarını tamamladık. Şunu iyi biliyoruz; Sakarya sporcu yetiştiren ve yetiştirdiği bu sporcularla gündem belirleyen bir şehirdir. Akyazı da yetiştirdiği profesyonel sporcularla daima şehrimizin Türkiye ve Dünya’ya açılan penceresi olmuştur.”

Akyazı Müstesna Bir Köşedir

“Yeni Mustafa Pektemek’lerin futbolumuza kazandırılması hedefiyle şehrin spor altyapısına bütüncül bir bakış getirdik. ‘Tüm ilçelere sentetik rahatlık’ dedik;  spor yapılabilecek yeni alanlar oluşturduk. Amatör spor kulüpleri şehrin spor kültürünü besleyen en önemli unsurlardı. Akyazı, şehrimiz spor kültürüne kattığı ivmeyle Sakarya’nın müstesna bir köşesi olmuştur. Sahip olduğu potansiyelle bugün temelini atacağımız bu spor kompleksi ilçemiz için kaçınılmaz bir ihtiyaçtı. 22 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz bu proje sporcu kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir. 2 bin kişilik tribün binası, hakem ve soyunma odaları ve sentetik sahasıyla Dünya ölçeğindeki tesislere benzer bir yatırım inşa ediyoruz. Yorulmak nedir bilmeden, bıkmadan, usanmadan şehrimizin ihtiyaçlarını tek tek karşılamaya gayret ediyoruz. Temelini attığımız spor tesisinin Akyazı’mıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!