Akyazı ilçemiz boksa kucak açtı.

Akyazı ilçemiz boksa kucak açtı.
Uzun bir aradan sonra Akyazı Dolunay Boks spor kulübü faaliyetlerine start verdi.
Sakarya’mızın boks federasyonunda çeşitli kademelerde görev yapan güzide antrenörlerimizden Ertuğrul Akgün 2018 yılının ilk hamlesini yaparak Akyazı ilçemizde daha önceden çalışmalarını sürdürmüş olup o dönemde boksu sevdirerek yeniden Akyazı ilçemizde yeni bir boks kulübü kurdurarak çalışmalara hız kattı.
Akyazı Dolunay boks kulübü başkanı Ahmet Silahcı ve ASKF başkanı Yaşar Zımba’ın teşvikiyle kurulan kulüp Beydağ Madencilik ve Uluköy otomotif nakliye şirketi başkanı Ünal Ulukoğlu sponsorluğunda bayanlar ve genç erkekler Türkiye Boks şampiyonalarında sponsorluğa üstlenerek boksta yenilikler yaparak Türkiye’ye böyle gençlerimize sahip çıkarak topluma kazandırmak ve sporda başarılı olmak için çalışmalarımızı bu kulüp bünyesinde sürdereceğiz dedi.
Kulüp başkanı Ahmet Silahcı ise’ ’ilçemizde boks sporunu sevdirerek gençlerimize sahip çıkıp kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu kulübü kurduk ve bundan sonra Boksunda bizlerde varız . dedi.
Antrenör Ertuğrul Akgün böyle güçlü kadro ile çalışmak benim için bir onurdur inşallah iyi bir atılım yaparak çalışmalarımıza hız katarak kulübümüzü boks federasyonumuzda en iyi yere getirerek söz sahibi olmak istiyoruz dedi.
Resim 1) Dolunay Boks spor kulübü bay bayan takımı

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!