AKOVA BARIŞSPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

featured

AKOVA BARIŞSPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

Akova Barışspor görüşmeleri tamamlamasının ardından Adana, Mersin ve Zonguldak takımlarında oynamış sol açık Nijerya’lı futbolcu ile Victor ve Tuzla’dan stoper Rıdvan ile anlaşmaya vardı.

İKİ FUTBOLCU İLE ANLAŞMAYA VARDILAR

Akova Barışspor kulübü Başkanı Ahmet Nişancı, İş adamı Vural Tutkun,  eski Başkan Cavit Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Bayri ve Antrenör Ali Kemal Yener’in hazır bulunduğu görüşmeler sonrası anlaşmaya vardıkları Victor ve Rıdvan ile tesisleri gezdiler. Transfer görüşmeleri sonrası iki futbolcu ile anlaşmaya varan Akova Barışspor Kulübü Başkanı transferlerden dolayı mutluluğunu dile getirerek “Yaptığımız çalışmalar ile birlikte transfer çalışmalarımızın da olumlu geçmesi bizi son derece mutlu ediyor. Transfer çalışmalarımıza bizlerin yanında olan Onursal Başkan Vural Tutkun’a teşekkür ediyorum. Transfer çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!