AKOVA BARIŞSPOR HALA İNANAMIYOR !

featured

AKOVA BARIŞSPOR HALA İNANAMIYOR !

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubu temsilcisi Akova Barışspor, kendi saha ve seyircisi önünde aldığı 2-3’lük şok yenilgiye halen inanamıyor.

2-1’DEN MAÇ VERMEYECEKSİN!

Sarı Kırmızı takımın tecrübeli antrenörü Ali Kemal Yener, gruplarındaki en yakın rakiplerden biri olan Kışlaçayspor karşısına mutlak galibiyet için çıktıklarını belirterek, “Bir maçta hem ilk golü atıp hem ilk yarıyı 2-1 önde bitiriyorsan, o maçı 2-3 kaybetmeyeceksin. Suçu önce kendimizde arayacağız. Kışlaçaysporu da tebrik ediyoruz ama bu maç çok iyi bir ders olmalı. En azından kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçları kazanmalıyız ki ligdeki hedefimize ulaşalım. Şahsen ben iç saha maçlarında kazanılmayan puanları hazmedemiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı buna göre yapacağız ve bundan böyle kendi sahamızdaki maçları kesin kazanıp, deplasmanda da yenemiyorsak bile en azından yenilmemeyi öğreneceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!