AKİF KÖSE’DEN VEDA İFTARI

AKİF KÖSE’DEN VEDA İFTARI

Astra Group Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Leman Kültür Merkezi’nde spor basınına veda iftarı düzenledi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yeni sezonda görev yapmayacağını açıklayan Köse, herkese teşekkür etti.  Süper Lig’e yükselerek tarih yazan Astra Group Büyükşehir Belediyespor’da Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Leman Kültür Merkezi’nde spor basınıyla veda iftarında buluştu. Kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Köse, yeni sezonda ise işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevine devam etmeyeceğini ifade ederek spor basınına şampiyonluk yolunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

“ İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE DEVAM EDEMEYECEĞİM “

Astra Group Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlayan Büyükşehir Basketbol takımını uzun bir emeğin ardından bu yıl Süper Lig’e çıkarmayı başardıklarını söyledi. Başkan Köse, “ Bu başarının Sakarya’da hem spor hem de kültürel hayata yeni bir renk katacağına inanıyorum. Bunun benin başkanlık dönemimde olması da şahsım adına ayrı bir mutluluk kaynağı. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımın bu başarıdaki payı çok büyük. Ben bu yıl işlerimin yoğunluğu nedeni ile Süper Lig’de görevime devam edemeyeceğim ama bu bir bayrak yarışıdır. Başkan kim olursa olsun Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği ile görevlerini layıkıyla ile yapacaklarına inancım tamdır.  Şampiyonluk yarışı boyunca gerçekten çok yoruldum. Önümüzdeki sezon yönetici olarak görev almayacak olmasam da tribünden desteğimiz sürecek” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!