AKGÜN’ÜN GELENEKSEL KAHVALTI GÜNLERİ BAŞLADI

AKGÜN’ÜN GELENEKSEL KAHVALTI GÜNLERİ BAŞLADI

Sakaryaspor ve Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün’ün her yıl geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı günleri kısa bir aradan sonra tekrar sezonu açtı. Bundan böyle her ay Salı günleri düzenlenecek olan kahvaltılı sohbet toplantılarının ilki bu Salı sabahı Sakaryaspor’un Atatürk Stadındaki boks salonunda gerçekleşti. Arkadaş grubundan arkadaşların davet edildiği kahvaltıya Basın camiasından Yeni Sakarya Gazetesi’den Sezgin Ergin, Bizim Sakarya Gazetesinden Rahmi Çapa Adapazarı Gazetesi’nden genel yayın yönetmeni Nurettin Eryılmaz, yine aynı gazeteden Sırrı Şanlı, Sportif 54 editörü Ömer Sarıca ile konuk olarak Sakaryaspor’un ünlü Amigosu Ersin Uysal katıldılar. Genellikle sporda gelişen olayların değerlendirildiği toplantıya özel olarak davet edilen Sakarya Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür yardımcılığı kadrosuna atanan Murat Acar da sonradan katıldılar.

MÜDÜR ÇELİKEL’E PLAKET VERİLDİ

Sakaryaspor boks salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya gelen Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü burada kahvaltıya katılan basın mensuplarının sorularını da cevaplandırmaya çalıştı. Genellikle yeni stad hakkında bilgiler veren Çelikel’e daha sonra Sakaryaspor ve Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün tarafından amatör sporlara verdiği destek ve katkılar nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim edildi. Kendisine gösterilen ilgiden ve yapılan jestten dolayı çok duygulanan Çelikel bu plaketi makamında en iyi bir yere koyacağını söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!