AKGÜN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

featured

AKGÜN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Yıldız Erkekler Avrupa Boks şampiyonasında milli takımında 2 Sakaryalı yer alacak olan, Bulgaristan’ın Albena kentinde 17-25 Eylülde yapılacak olan Avrupa yıldız Erkekler Boks şampiyonasına 2 Sakaryalı katılacak olması sevindirdi. Adı gecen müsabakalarda Sakaryaspor ve Milli takım antrenörlerimizden Ertuğrul Akgün ve yıldız sporcumuz 57 kg da ringe çıkacak olan Emir Ahmet Koçman katılacaklardır.

HEDEF 2020

Sakarya’mızın boks dalında ekol olan Sakaryaspor ve Milli takım antrenörümüz Ertuğrul Akgün Avrupa Şampiyonasında kafile başkanı olarak görev yapacağı şampiyonada 57 kg da bu şampiyonada milli formayı giymeye hazırlanan Emir Ahmet Koçman ringe madalya  için çıkarak. Bu güne kadar Türkiye şampiyonalarında çeşitli dereceler yapan Koçman Avrupa şampiyonasında hem Sakarya’mız  hem de Türkiye’miz için madalya şansını zorlayarak derece yapmak istediğini belirten Yıldız Erkekler Boks Milli takımlardan sorumlu Kamp müdürü olarak görev yapan “ Ertuğrul Akgün 2020 yılında boksta amacım en üst seviyede olan olimpiyatlarda görev alarak boks hayatımı sonlandırmak istiyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!