AKBALIK GÜREŞLERİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

featured

AKBALIK GÜREŞLERİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Akbalık Ağası İdris Caymaz ve Akyazı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, yoğun ilgi ve katılım gören ve bu yılda 54’ncüsü düzenlenecek olan Akyazı Akbalık Ayşecik Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin organizasyon toplantısı  Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile Parkı’nda gerçekleştirilen toplantıya Akyazı Kaymakamı  Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akbalık Ağası İdris Caymaz, Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Türkiye’nin en büyük başpehlivanları katıldı.

BAŞ PEHLİVANLAR TANITILDI

Sabah yapılan toplantıda sırasıyla Gehçlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Akbalık güreş ağası İdris Caymaz, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan güreşlerle ilgili konuşmalar yaparak katılacak olan güreşçilere başarılar dilediler. Daha sonra derecelere e girerek başarılı olan Akyazı’lı gençc güreşçilere Kaymakam Ballı, Güreş ağası Caymaz, İl Müdürü Fatih çelikel tarafından altın takıldı. Yapılan tören sonrasında ise özel getirtilen davul zurna takımının eşliğinde kortej hazırlandı ve kortej Akyazı merkezini dolaştı. Kortej son olarak ta Akyazı’da mezarı bulunan Ordulu’lu Mustafa Bük’ün yaptırılan heykeli önünde bir araya geldi ve burada hep birlikte fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Ekipler kortej sonrasında da Kuzuluk’taki aile Parkında hep birlikte Akbalık Güreş Ağası Caymaz’ın verdiği yemeğe katıldılar.  Akyazı Akbalık Yağlı Güreş müsabakaları 10 Temmuz Pazar günü başlayacak., Bu dev organizasyona katılımın yine geniş olması bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!