SAKARYASPOR U-16’LAR FARK ATTI 4-0

SAKARYASPOR U-16’LAR FARK ATTI 4-0

Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde oynanan erteleme maçında Sakaryaspor U-16 Takımı evinde konuk ettiği Fatih karagümrük U-16 Takımı karşısında sonuca rahat gitti ve yeşil siyahlılar bu karşılaşmadan 4-0 Galip ayrıldılar.

İLK YARIDA BİTİRDİLER

Sakaryaspor U-16 Takımı maçın ilk yarısında 14. dakikada Furkan Öztürk’ün penaltıdan, 20. Dakikada Erkan’ın ve 28. Dakikada ileri çıkan Cihat’ın kafa golleriyle ilk yarıyı 30 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında genellikle bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 73. Dakikasında Furkan Öztürk farkı 4’e çıkartan golü attı. Geride kalan dakikalarda önemli bir şey olmadı ve Sakaryaspor U-16 Takımı sahadan 4-0 Galip ayrıldı.

SAHA : Ekrem Karaberber Alt yapı

HAKEMLER : Hüseyin Kaçar*** Z. Abidin Erdoğan*** Tayfun Topuzayak***

SAKARYASPOR U-16 : Yunus Emre*** Barış*** Salih0*** İbrahim**** Cihat*** Metincan*** Erkan*** ( Arda*** ) Furkan beyribey*** ( Muhammet Ensar*** ) Furkan Öztürk**** Mustafa Varol*** ( Hakan*** ) Ensar***

TEKNİK SORUMLU : Osman Kılıç

FATİH KARAGÜMRÜK U-16 : Şafak** Sefa** Yusuf** Kerim** Erdem** Hakan** ( Mehmet** ) M. Emre** ( Emircan*** ) R. Melih** ( Ahmetcan** ) Feyyaz** ( Serkan*** ) Enis*** Kudret Sadık***

TEKNİK SORUMLU : İbrahim Keserel

GOLLER : Dk. 14-73 Furkan Öztürk Dk. 20 Erkan Dk. 28 Cihat

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!