Akartepespor kupayı aldı

featured

Akartepe kupayı aldı

1nci Amatör Ligde şampiyon olan Lacivert-Mavili ekip şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Göktepe ile Akarca Mahallerinin birleşerek oluşturduğu Akartepespor önceki akşam şampiyonluk yemeğinde buluştu. Bu sezon mücadele ettiği 1nci Amatör Ligde şampiyon olarak önümüzdeki yıl Süper Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Lacivert-Mavili ekip görkemli yemeği, Kazımpaşa’daki Köfteci Ethem’de gerçekleşti.

Keyifli sohbetlerin yapıldığı yemeğin ardından kupalarını Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba’dan alan Akartepespor’lu futbolcular, büyük coşku yaşadılar. Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir’in de katıldığı yemek sonrası konuşan Başkanlar Hüseyin Göç ve Fazlı Demirci, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ettiler.

Her iki başkan da kupayı, sezon boyunca kendilerine büyük destekler veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e hediye ettiler. Antrenör Aydın Özmert ise yaptığı açıklamada “arkadaşlarım” diye hitap ettiği futbolcuları kutladı ve aynı başarıyı Süper Amatör Lig’de de göstermek istediklerini belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!