Akademik Yemek

Akademik Yemek

U15 liginde merkez 3. Grupta mücadele eden Sakarya Akademikspor futbolcuları grup lideri ile 1-1 berabere kalıp play-off iddiasını sürdürünce prim olarak birlikte yemek yediler.

İddia devam ediyor

Sakarya Akademikspor’un başarılı antrenörü Adnan Şekerci “ Maçtan önce söz vermiştik, sözümüzü yerine getirdik “dedi. Sakarya Akademiksporlu futbolcular birlikte yemek yemenin çok güzel olduğunu vurgulayarak “ bizi motive ediyor” şeklinde konuştular.

Durum nasıl

Sakarya Akademikspor U15 liginde 3. Grupta mücadele ediyor. Grupta lider 10 puanlı Arslan Fk, ikinci takım 9 puanlı Kocaalispor. Sakarya Akademikspor merkez 3. Grupta yaptığı 4 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik aldı ve mağlubiyeti yok.10 gol atan kırmızı beyazlılar kalelerinde 4 gol gördü ve 8 puanla 3. durumdular.

Play-Off’ta mangal partisi

U15 takımı futbolcuları birlikte yedikleri yemek sonrası Antrenörleri Adnan Şekerci ile sohper ederken “ Hocam biz play-off’a çıkacağız buna inanıyoruz. Play-off pirimimiz mangal partisi olsun” dediler. Futbolcuların bu isteğini kırmayan Adnan Şekerci “ Tamam, play-off gelsin, mangal partisi en iyi şekilde yapılacak” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!