AK Gıda Turnuvasının Şampiyonu Kalite Güvence..

featured

AK Gıda Turnuvasının Şampiyonu Kalite Güvence..

2017 Geleneksel Ak Gıda Halı Saha Turnuvasının şampiyonu Kalite Güvence  olurken,  ikinciliği Pireysan, üçüncülüğü ise Homojen Yoğurt aldı..

  1. Geleneksel Ak Gıda Halı Saha Turnuvası dün akşam Pamukova Çelikler Spor Kompleksinde oynanan 3’üncülük ve final karşılaşmaları ile sona ererken turnuvanın 3’üncüsü Homojen Yoğurt takımı olurken şampiyon geçtiğimiz yıl şampiyonluğu son anda kaçıran Kalite Güvence takımı oldu.

18 takımın mücadele ettği  turnuvanın finalinde Pireysan ile karşılaşan Kalite Güvence adeta adı gibi kalitesini de ortaya koydu ve rakibini 10-2 gibi farklı bir sonuçla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

  1. Geleneksel Ak Gıda Halı Saha Turnuvası şampiyonu Kalite Güvence takımı, şampiyonluk kupasını , Ak Gıda İnsan Kaynakları Grup Direktörü Erkan Güngör’ün ellerinden alırken, Turnuvanı n2’incisi Pireysan takımına ödüllerini Öz Gıda İş Sendika Şube Başkanı Hayati Özer verdi. Turnuvada 3’üncü olan Homojen Yoğurt takımı ise ödüllerini Ak Gıda Fabrika Müdürleri Alper Akdeniz ve Levent Uygar dan aldı.

Turnuvanın gol kralı ise Homojen Yoğurt takımından Ersin Keskin oldu. Ersin Keskin ödülünü Ak Gıda Üretim Müdürü CeyhunErdem Azgı dan aldı.

Geleneksel Ak Gıda Turnuvasının şampiyonu Kalite Güvence şampiyonluğu doyasıya kutlarken, futbolcular şampiyonluk kupası ile çiftetelli oynadılar.  Turnuvanın final karşılaşmasına ilgi bir hayli fazla olurken, turnuvanın hakemliğini Özcan Sevinç, turnuva boyunca ikramları ile Elit Pastanesi yaptı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!