AİLELERİ İLE BİRLİKTE GELDİLER

featured

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR !

Türkiye Ampute 1. Liginde mücadele eden Sakarya Amputespor Pazar günü Ticaret Lisesi Olgunlar sahasında Batman Yaşyam boyu Engellilerspor’u konuk etti. Karşılaşma 9-0 Sakarya Amputespor’un galibiyeti ile sona erdi. Karşılaşma öncesi Çark Sanayi’de faaliyetini sürdüren ve Cemalettin ile Celal Demir Kardeşlerin işlettiği Cemal Enişte’nin yeri Kıraathanesi her iki takım futbolcu ve yöneticilerine kahvaltı düzenledi. Sakarya Amputespor ile Batman Yaşam boyu Engelilerspor sporcu ve yöneticileri birlikte kahvaltı yaptılar ve tüm gün boyunca her iki takım arasında dostluk rüzgarları esti.

AİLELERİ İLE BİRLİKTE GELDİLER

Cemal Enişte’nin yerinde verilen kahvaltıya sporcular ve yöneticiler aileleri ile birlikte gelirken, kıraathane sakinleri de bu kahvaltıda yer aldılar. Sakarya Amputespor Kulüp Başkanı Sinan Panta bu jestten dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, kahvaltıyı düzenleyen Demir Kardeşler’e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Kahvaltı sonrasında Amputespor taraftarları ile semt sakinleri başta Sakarya Amputespor Teknik direktörü Nezihi Tosoncuk olmak üzere futbolcularla bol bal fotoğraf çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!