AHMET AKKOÇ ORTAOKULU ŞAMPİYON

featured

AHMET AKKOÇ ORTAOKULU ŞAMPİYON

HABER VE FOTOLAR : Sırrı ŞANLI

Final karşılaşmasında rakibi Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunu penaltı atışları sonunda yenen Ahmet Akkoç Ortaokulu Şampiyon oldu

  1. NURİ BAYAR ORTAOKULU 3. OLDU

Sakarya Ortaokullar arası 2. Küme ligi futbol müsabakaları Erenler çim sahada oynanan 3.lük-4.lük ve final maçı ile sona erdi. Final maçında Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nu  penaltı atışları sonucunda Ahmet Akkoç Ortaokulu Sakarya Şampiyonu oldu. 3.lük-4.lük karşılaşmasında ise Ferizli Ortaokulu’nu 3-0 Yenen Dr. Nuri Bayar Ortaokulu 3.lüğü aldı.

 

FİNAL KARŞILAŞMASI NEFESLERİ KESTİ

Erenler çim sahada oynanan final karşılaşmasını izlemeye gelen veliler oynanan kaliteli futboldan zevk alırken, her iki takım da maç boyunca rakip fileleri havalandıramayınca maç golsüz sona erdi. Statü gereği üçer penaltı atışı yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu penaltı atışlarından ikisini kaçırınca 2 penaltı atışını gole çeviren Ahmet Akkoç Ortaokulu son atışı yapmaya gerek kalmadan şampiyonluğunu ilan etti. Sevinç yumağı içerisinde birbirlerine sarılan Ahmet Akkoç Ortaokulu futbolcuları sevinçlerini öğretmenleri ve velileri ile uzun süre paylaşmayı da ihmal etmediler. Oynanan final karşılaşmasında karşı karşıya gelen iki okul da İlimizi Türkiye Ortaokullar Şampiyonasında temsil edecekler.

KUPALARINI ALDILAR

Maçın bitimi ile kupa törenine geçildi. Ligde ilk dörde giren takımların sporcularına Askf Başkanı Yaşar Zımba bir konuşma yaparak kendisinin küçüklüğünden bugüne kadar futbol adına yaşadıklarından örnekler vererek miniklere bazı tavsiyelerde bulundu ve öğretmenleri ile velilerinin dediklerinden dışarıya çıkmamalarını tavsiye etti.. Daha sonra kupa merasimine geçildi. Dördüncü olan Ferizli Ortaokulu’nun kupa ve madalyalarını Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan ile İl Hakem Kurulu üyesi Süleyman Özkan takdim ettiler. Ligde üçüncü bitiren Dr. Nuri Bayar Ortaokulu’nun kupa ve madalyalarını Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ile Olimpiyat Komitesi Üyesi Sinan Koldaş verdiler. Finalde penaltı atışları sonucunda kaybeden ve ikinci olan Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nun kupa ve madalyalarını Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Erenler İlçe Müdürü Yavuz Çangır verirlerken, şampiyon olan Ahmet Akkoç Ortaokulu’nun madalyaları ve kupasını da Askf Başkanı Yaşar Zımba ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Acar birlikte takdim ettiler.

 

DR NURİ BAYAR ORTAOKULU ÜÇÜNCÜ BİTİRDİ

Günün 3.lük-4.lük karşılaşmasında Ferizli ortaokulu ile karşı karşıya gelen Dr. Nuri Bayar Ortaokulu karşılaşmadan 3-0 Galiq ayrıldı ve ligi 3. bitirdi. Yeşil siyahlıların gollerinin üçünü de günün adamı Ziyacan kaydetti.

SAHA: Erenler

HAKEM: Furkan Şen

DR NURİ BAYAR O.O : Muhammet, Talha, Enes, Burak, Mehmet, Emrullah, Yunus, Adem, Berat, Ziyacan, Emre, Ali Hamza, Yasin, Abdullah

FERİZLİ O.O: Eyüp Görkem Efe, Akın, Kürşad, Furkan, Muhammed, Mehmet, Oğuzhan, Gökmen, Melih Salih, Muhammet Ali, Keremcan, OğuzKağan, Emre

GOLLER: Dk. 4, 20,23 Ziyacan (NuriBayar)

 

 

AHMET AKKOÇ PENALTILARLA

Final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Mustafa kemal Atatürk Ortaokulu ile Ahmet Akkoç Ortaokulu kıyasıya mücadele ettiler ancak birbirlerine gol atamayınca karşılaşma seri penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarının ikisini Ahmet Akkoç gole çevirirken, Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu iki penaltı atışını dışarıya gönderince son penaltı atışı kullanılmadan Anmet Akkoç Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. Sahada sevinç yumağı oluşturan Ahmet Akkoç Ortaokulu İlimizi rakibi Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu ile birlikte Türkiye Ortaokullar şampiyonasında temsil edecek.

SAHA: Erenler

HAKEM: Muhammet Ömür

AHMET AKKOÇ O.O : Hasan, Selami, Yiğit, Mehmet, Yunus, Hamza, Ensar,Efehan, Seymen, Mehmet Kubilay, Batuhan, Kadir

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK O.O  :  Efe,Doğukan, Mustafa, Eyüp, Burak, Eren, Azat,Uğur, Muhammet,Alper, Salih, Arda, Sadullah, Kerem, Furkan, İrfan

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!