Ah bu transferler!

featured

Ah bu transferler!

Bilindiği gibi her Futbol Sezonunun bitiminde başlar transfer dedikoduları. Profesyonel takımlardan tutunda, içinde olduğumuz Amatör Kulüplerimize kadar iner futbol simsarlarının pençesi.

Aslında bilmezler ki o kulüplerin başkanı yada yöneticileri çoluk çocuğunun rızkını harcarlar gönül verdikleri renklerin aşkına.

Onlar sadece gönüllerini ve gözlerini doyurmak için girerler çirkin oyunların senaryolarına ama asla doymazlar. Çünkü yüzlerine arsızlığın maskesini takmışlardır. Konu para olunca yalan dolan onların sermayesidir. Üç, beş futbolcunun sırtından kazanacakları paraya asla haram mı, helal mi? diye bakmazlar.

Bilindiği gibi ilimizden üç kulübümüz, önümüzdeki sezon bizleri Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecekler. Sapanca Gençlikspor, Adapazarıspor ve Karasuspor.

3 ekibimize de şimdiden başarı diliyorum. Neyse konumuz tabi ki Karasuspor. Kulüp Başkanı Hasan Özkan’ın yürüttüğü transfer çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte.

Bu çalışmalar doğrusu yada eğrisi ile sürüyor ama çok iyi biliyorum ki, sevgili Özkan ve ekibi, geçmiş yıllarda yaşadıkları pişmanlık derecesinde ki transfer yanlışlarını, bu sezon yapmayacaklardır. Yani ince eleyip, sık dokuyarak hareket ediyorlar. Öyle kulaktan dolma bilgilerle, yada futbol simsarlarına kulak asarak hareket etmiyorlardır inşallah.

Bu transfer sezonu sonunda başarılı olmak zorundalar. Kısacası Karasu ve Karasuspor’u 3ncü Lige taşıyacak güçlü bir kadro oluşturmaları şart.

Çünkü arkalarında Belediye ve ilçemizin en büyük sanayi kuruluşu olan Gazi Metal Fabrikası var. Elbet kolay değil işleri ama şu iyi bilinmeli ki, sırtını futbol emekçilerine dayamış, sırf futbolcu ve antrenör pazarlama işini meslek edinmiş, sözüm ona menajerlere (benim tabirimle futbol simsarları) kulak vermezlerse tabi.

Bu para var ya para, amatör futbolumuzun içine kadar sızmış durumda. Bu durum da maalesef amatör ruhu yok etti. Eski amatör futbolcu ağabeylerimizin anılarını dinlesek şimdi, “vay be” diyerek anlarız bu durumun vahametini.

Allah kolaylık versin başkan ve yöneticilerimize. Elbet amacım kimseyi kırmak yada üzmek değil ancak hep duyuyor ve görüyoruz ki tüm kulüplere sızmış bu yazdığım emek hırsızları. Türk futbolunun dibe vuruşu, işte tam da bu yüzden. Kimse alınmasın. Biliyoruz ki hep yalnızız spor yazarlığında. Bizlere teşekkür yerine küfretmeyi daha iyi bilirler ama şu iyi bilinsin ki her zaman her daim bir gölgemiz vardır ardımızdan gelen.

Biraz da Sakaryaspor’dan bahsedelim. Bu sezon Spor Toto 2nci Ligde mücadele edecek olan Sakaryaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu, 17 Haziran Cumartesi günü Rüstemler Tesislerinde yapıldı. Bana göre tarihin en kısa, en sade ve en temiz Genel Kurulu’ydu. Ben yeni seçilen tüm yönetim kuruluna,

50+2 Yükseliş Yılında başarılar diliyorum. İlçemiz Karasu’dan ikinci defa yönetim kuruluna üye verdik. İlkinde sevgili Kemal Ekşi, ikincisinde ise ne tesadüftür ki yine aynı sülaleden, hatta amcaoğulları diyebilirim, genç iş adamı Cevat Ekşi. Kendisini ve tüm yönetimi kutluyorum. Sevgili Ekşi kardeşimiz futbola uzak olamayan bir isim. İki kez Karasu Yalıspor’un başkanlığını yaptı. Son iki yıldır yine Sakarya Amatör futbolunun içinde. Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Başkanı, sevgili Yaşar Zımba’nın yanında ikinci başkanlık yapmakta. Umarım efsanemiz Sakaryaspor’la da iyi işler yapacaktır. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!