Afyon bize rakip olamaz..

featured

Afyon bize rakip olamaz..

Sakaryaspor üç hafta ligde oynadığı Bergama, Düzyurt, Adliyespor maçlarını kazandı. Bu takımları izledik ve Sakaryaspor’un ayarında olmadıklarını gördük. Şimdi zor maçların ilkini Pazar günü Afyon Jestpor ile oynayacak ekibimiz bu maça kadar ligde sıkıntı yaşamadı.

Kupada  as oyuncularını Kocaeli Birlik maçında dinlendiren teknik heyet belliki Afyon maçını hedeflemiş..Ferhat, Murat Hacıoğlu, Aytaç gibi oyuncuları Afyon’a saklayan Cem Canbaz , Pazar günü deplasmandan üç puanla dönmeyi kafasına koymuş.

Zor bir müsabaka olacağı kesin, ancak kaliteli kadro ile Sakaryaspor bu maçı da alarak mağlubiyetle tanışmak istemiyor. Üç maçta gol yemeyen ve kalesini gole kapatan Ozan’a da bir parantez açmak gerekir, tecrübesi ile kalede güven veriyor, nazar değmesin.. Takımın beyni Talha Mayhoş ’a da benden bir alkış, çok beğeniyorum, nazar değmesin…

Afyon Jestspor takımını Alanyaspor ile oynadıkları maçta izleme fırsatı buldum, kanatlardan bindirmeleri ile rakibi bunaltan bir takım ve iyi oyuncuları var, bizim stoperlere bu maçta çok iş düşecek, Aytaç ve Zafer rakibin  ataklarında çok daha dikkatli ve daha hızlı olmalılar.. Kilit isim Murat Hacıoğlu , gözler yine onda olacak, kulaklarda onda olacak, çünkü taraftarımız Sakaryaspor’u Afyon’da izleyemebilir. Bu maç için Afyon il güvenlik  kurulu kararı bekleniyor. Belkide maça taraftarımız gidemeyecek.

Ne olursa olsun ben takımıza güveniyor, Afyon deplasmanından yüzümüzün akıyla döneceğimize inanıyorum.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!