AFD 3.GENEL KURULU YAPILDI.BEKTAŞ YÖNETİMDE

AFD 3.GENEL KURULU YAPILDI.BEKTAŞ YÖNETİMDE

2008 yılında Amatör Futbolcuların haklarını savunma onlara daha iyi imkanlar sunabilmek mücadelesi ile kurulan Federasyonun 3. Genel Kurulu Ankara Akar Otel’de yapıldı.

TEK LİSTE SEÇİM

Delegelerin ilgi gösterdiği genel kurul tek liste ile yapılarak Şerif Kunt 3 yıllığına tekrar Başkanlığa seçildi. Kurulduğu günden beri spora ve sporcuya hizmet etmiş kişi kurum ve kuruluşların yanı sıra başarılı sporcuları da unutmayarak ödüllendirmenin mutluluğunu yaşayan gerek federasyon yönetimi gerek şube yönetimleri, her geçen gün derneğin daha değer kazandığını vurguladılar. Artık TFF içerisinde taban birliklerinde söz sahibi olup amatör futbolculara daha faydalı olmak istediklerini belirten AFF Başkanı Şerif Kunt “ Türkiye’nin % 70 inde örgütlenmeyi tamamladık kalan bölgelere kısa zamanda ulaşıp örgütlenmeyi tamamlayacağız. TFF içerisinde hakemleri temsilen hakemler derneği, kulüpleri temsilen ASKF, Profesyonel Futbolcular, Özürlüler, Bedensel Engelliler Derneği var iken bu işin tabanını oluşturan yükünü çeken amatörler yok. TFF tüzüğünde belirtilen başvuru ve müracaat maddeleri göz önüne alınarak yapılan başvuru ve müracaata rağmen Türk Futbolunun en büyük kitlesini oluşturan Amatör Futbolcuların TFF içerisinde temsil edilememesinin takdirini spor kamuoyu ve TFF yöneticilerine bırakıyoruz. İnanıyoruz ki TFF gerekli çalışmalarını yaparak AFF’nun Türk futboluna katkı yapacak düzenlemelerin önünü açarak TFF içerisinde yer bulmasına geç de olsa karar verecektir.” Diye konuştu

GENİŞ KATILIM

Genel Kurula GSGM Vekili Mehmet Ali Babacan, GSGM Vakfı Başkanı Gül, GSGM Yaşar Kaptan Başaran, Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Osmanlıspor Teknik Direktörü Hüseyin Cimsir, Trabzon Antrenörler Derneği eski Başkanı Nurettin Balaban ve çok sayıda misafir katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!