Aerobik Cimnastik Cimnastlig

Aerobik Cimnastik  Cimnastlig

1. Hafta Müsabakaları İlimiz Necmi Uztürk Spor Salonunda Yapılan Açılış Seremonisiyle Başladı.

Bugün Saat 13:00’da Sporcu ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği  Aerobik  Cimnastik  Cimnastlig 1. Hafta müsabakalarına 33 kulüpten toplam 130 sporcunun katılımıyla start verildi.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel “‘İlimizde düzenlenen bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti  ifade ederek organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,yarışmalara katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’de yaptığı konuşmada tüm sporculara  başarılar dilediğini belirtti .Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen; Cimnastik Sporuna sağladığı katkılardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e Cimnastik Federasyonu adına bir plaket hediye etti.

Müsabakalar yarın yapılacak yarışmalarla son bulacak.
DSC_0034 3 DSC_0006 DSC_0009 DSC_0017

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!