ADAPAZARISPOR’DAN TEK ATIŞ 1-0

featured

ADAPAZARISPOR’DAN TEK ATIŞ 1-0

Karaman tesislerinde oynanan Süper Amatör beyaz grubun önemli karşılaşmasında Adapazarıspor evinde karşılaştığı zorlu ekiplerden Arifiye Kalaycıspor karşısında maçın 22. Dakikasında Yalçın’ın kaydettiği golle 1-0 Galip gelerek liderlik yarışında fire vermedi.

Maçın bitimi ile birlikte maç içerisinde yaşanan gerginlikler nedeniyle ortalık bir anda karıştı. Adapazarıspor’dan Tolunay ile Arifiye Kalaycıspor takımından H. Ogün davranışları nedeniyle kırmızı kart görürken gergin ortam her iki takım yönetici ve teknik adamlarının araya girmesi ile kısa bir zamanda yerini sakin bir havaya bıraktı.

STAD : Karaman Tesisleri

HAKEMLER : Serkan Önsal- Erdi Öz- Beytullah Yiğit

ADAPAZARISPOR : Bilal- Selçuk- Oğuzhan- ( Emre Can )-Yıldıray- Burak- Samet- Mert- Fatih- Tolunay- ( Gökhan )- Furkan- Yalçın- ( Semih )-

TEKNİK SORUMLU : Abdullah İleli

Arifiye kalaycıspor : Ömer- Okan- Fırat- H. Ogün- Haluk-( Uğur )- Berkay- Burak- N. Polat- Erdi- ( Çağrı )-Ömer Özkan-( Berat )- Furkan

TEKNİK SORUMLU : Bülent Yıldırım

GOL : Dk. 22 Yalçın ( Adapazarıspor

KIRMIZI KARTLAR : Maç sonrasında Tolunay ( Adapazarıspor ) H. Ogün ( Arifiye Kalaycıspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!