ADAPAZARISPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRİLDİ

featured

ADAPAZARISPOR’DA İLK YARI DEĞERLENDİRİLDİ

Adapazarıspor yönetimi, sezonun ilk yarı değerlendirmesini Datça House’de değerlendirdi. İlk yarı hedeflerine ulaştıklarını belirten Başkan İbrahim Aygün, “Biz Sakarya’nın Real Madrid’iyiz” dedi.

“ SAKARYA’NIN REAL MADRİD’İYİZ “

Süper Lig Beyaz Grupta ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Adapazarıspor’da yönetim, Datça House Cafe’de düzenlediği toplantıyla ilk yarıyı değerlendirdi. Toplantıya Adapazarı Belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Adapazarıspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.  Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün, ligde ilk yarıyı lider olarak kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Aygün, “İlk yarı hedefimize ulaştık. Sezon sonunda grubu lider olarak olmasa da Play-Off içerisinde tamamlamak istiyoruz. Kocaalispor ile iyi bir rekabet içerisindeyiz. Ancak diğer takımlar da bizi takipte. Bu da grubu zor hale getiriyor. Yine de biz Sakarya’nın Real Madrid’iyiz. Adımıza uygun şekilde centilmence mücadelemiz sürecek. İnsan sağlığına çok önem veriyoruz. Birlik beraber içerisinde hareket edeceğiz” dedi. Adapazarı Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli de Adapazarıspor olarak  isimlerine yakışan disiplin içerisinde centilmence hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!