ADAPAZARISPOR’DA İÇ TRANSFER SÜRÜYOR

featured

ADAPAZARISPOR’DA İÇ TRANSFER SÜRÜYOR

Süper Amatör’den Bölgesel amatör lige yükselen Adapazarıspor’da transfer sezonu öncesinde iç transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

4 FUTBOLCU İLE YOLA DEVAM KARARI ALINDI Mavi beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkartan Mustafa, Furkan, Bilal ve Mert’le görüşen Adapazarıspor yönetimi bu futbolcularla yeniden anlaşarak yeni sezonda Bölgesel amatör ligde de devam kararı aldı. Yapılan görüşmeler sonrasında anlaşma sağlandı ve 4 Futbolcu Adapazarıspor’da devam etmek üzere imzaları bastılar. Adapazarıspor Kulüp başkanı İbrahim Aygün anlaşma sonrasında bir açıklama yaparak “ önce kendi futbolcularımızla görüşmeyi daha uygun bulduk. Bizleri Bölgesel Amatör Lige taşıyan futbolcularımıza öncelik tanıdık. Dış transferde ise bazı önemli futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunları da çok yakında basın’la paylaşmayı düşünüyoruz “ Dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!