ADAPAZARISPOR YÖNETİMİ TOPLANDI

featured

ADAPAZARISPOR  YÖNETİMİ TOPLANDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Adapazarıspor yönetimi geçtiğimiz akşam bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ligde beklenen başarıyı bir türlü yakalayamayan Adapazarıspor’da basın sözcüsü Sinan Karabaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada son dönemde yaşanan puan kayıplarının telafisi için alınacak tedbirleri görüştüklerini belirtti.

 

Karabaş; “Adapazarıspor yönetimi olarak bu akşam gerçekleştirdiğimiz aylık olağan toplantıda takımımızın durumunu değerlendirdik.  Geçen hafta sonu deplasmanda uzatma dakikalarında haksız hakem hataları nedeni ile yenildiğimiz Başiskele Doğan Spor maçı ile ilgili federasyona karşılaşmanın Bayan hakemi ile ilgili müracaat yapılmasına karar verdik. ilk yarının son 4 haftasında tüm maçlara galibiyet parolası ile çıkacağız. Son maçta İlk onbirde oynayan 3 oyuncumuzun sakatlanmasının bizi olumsuz etkilememesi için takımın bu hafta idmanlarda ekstra performans göstermesi için gerekli tedbirleri görüştük. Devre arası yapılacak oyuncu takviyeleriyle şampiyonluk mücadelesine sonuna kadar devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!