ADAPAZARISPOR ŞANS TEPTİ 1-1

featured

ADAPAZARISPOR ŞANS TEPTİ 1-1

Karaman Tesislerinde oynanan Süper Play-off karşılaşmasında Adapazarıspor kendi evinde play-off’tan kopmuş As Akyazıspor karşısında 1-1 Berabere kalarak Bölgesel Amatör Lig yolunda darbe yedi. Adapazarıspor maçın 2. Dakikasında Tarık’la 1-0 Öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında As Akyazıspor canlandı ve ataklar düzenlemeye başladı. Maçın 47. dakikasında As Akyazıspor Hasan çakmak’ın golüyle beraberliği sağladı. Geride kalan dakikalarda Adapazarıspor gol için yüklendiyse de golü bulamadı ve karşılaşma her iki yarıda atılan 17er golle 1-1 Berabere sonuçlandı.

HABER : Ümit SELMAN

SAHA: Karaman tesisleri

HAKEMLER : Uğur Muslu- Furkan Şen- Emre Arıkan

ADAPAZARISPOR : Bilal- Selçuk-( Abdullah )- Fatih- Mustafa- Yıldıray- Tarık- Mert- Soner- Tolunay- ( Furkan )- Yunus- ( Emrecan )-Yalçın

TEKNİK SORUMLU : Abdullah İleli

AS AKYAZISPOR : Emre- Beytullah- Kadir- Talha- Hasan Şahin- Zekeriya- ( Talha )- Hasan Özdemir- Bünyamin- A. Burak- Hasan çakmak- Kürşathan- ( Tarık )

TEKNİK SORUMLU : İbrahim Altuntaş

GOLLER . dk. 2 Tarık ( Adapazarıspor ) Dk. 47 Hasan çakmak ( As Akyazıspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!