ADAPAZARISPOR SAHAYA İNDİ

featured

ADAPAZARISPOR SAHAYA İNDİ

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek takımlarımızdan Adapazarıspor Adapazarı Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan bir açılış töreni ile sahaya indi.

YÖNETİM İŞ BAŞINDA

Geçtiğimiz sezon Süper amatör Play-off karşılaşmaları sonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösteren mavi beyazlılar yeni transferleri ile güçlendirdikleri kadro ilk çalışmalarına bu sezon da şampiyonluk parolası ile çıktılar. Açılış törenine İbrahim Aygün Başkanlığındaki Adapazarıspor Yönetim kurulu tam kadro katılırken, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan yardımcıları Rıdvan Özüm ile Özkan Gümülcineli Askf Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan demir ve Askf Yönetim kurulu üyesi İsmail Ergül de birer  konuşması yaparak Adapazarıspor’a yeni sezonda başarılar dilediler.

YÖNETİM VE FUTBOLCULAR KENDİNİ TANITTI

Adapazarıspor Basın Sözcüsü Sinan Karabaş açılış konuşması yaptı ve sözü Kulüp başkanı İbrahim Aygün’e bıraktı. Başkan Aygün sporculara ve konuklara hitaben yaptığı konuşmada “Hedefimiz öncelikle ligde kalmak. Ancak geçtiğimiz sezon da böyle demiştik ama şampiyon olduk. İnşallah bu defa da başarırız.” Dedi.  Yapılan transferlerle takımın daha da güçlendiğini söyleyen Başkan Aygün “ Sakaryaspor gibi  Adapazarıspor da İlimizi Türk futbolunda başarıyla temsil edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın “ Diye konuştu ve konuşmasının sonunda futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

KARAMAN’DA İLK ANTRENMAN

Adapazarıspor geçtiğimiz sezon şampiyon olan Teknik ekibi ile yola çıkarken Blerim Mula ve Abdullah İleli’ye bu defa eski Sakaryaspor kalecilerinden Veysel Beşik te kaleci antrenörü olarak eklendi. Adapazarıspor Sportif Direktörü Blerim Mula kendisine söz verildiğinde ise kısaca “ bizler burada değil sahada konuşuruz “ diyerek alkış aldı. Adapazarıspor daha sonra kurban kesimi bitimi ile birlikte  Teknik ekibin nezaretinde Karaman tesislerinde ilk antrenmanına çıktı. Mavi Beyazlılar Belirli bir süre Karaman’da çalıştıktan sonra kamp dönemine girecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!