ADAPAZARISPOR MURADINA ERDİ

featured

ADAPAZARISPOR MURADINA ERDİ

Süper Lig Play-Off Grubu’nda Adapazarıspor, son hafta karşılaşmasında Karasu deplasmanında Karasu Güvenspor’un konuğu oldu. Mavi-Beyazlı takım Furkan’ın golüyle maçı 1-0 kazanarak adını BAL’a yazdırdı.

SON MAÇTA BAŞARDILAR

Adapazarıspor, Süper Lig Play-Off Grubu’nda son hafta maçında Karasu Güvenspor’un konuğu oldu. İlk yarısı dengeli geçen müsabakada gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Adapazarıspor 85’de Furkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kalan kısa sürede başka gol olmayınca maçı 1-0 kazanan Adapazarıspor, diğer karşılaşmanın da berabere bitmesinin ardından ismini Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmayı başardı. Maçın sonunda Adapazarısporlu oyuncular şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

BÜYÜK COŞKU

Yoğun bir sezonu şampiyonlukla noktalayan Adapazarıspor, kısa bir aranın ardından yeniden BAL’a yükseldi. 85nci dakikada gelen galibiyet golü ile çılgına dönen Adapazarıspor, maçtan sonra soyunma odasında şampiyonluk çığlığı atarken, sahasında ki yenilgi ile BAL’a veda eden Karasu Güvenspor’da ise hüzün hakimdi. Karasu Güven deplasmanına 17 puan ve averaj ile Karasu’nun önünde lider giden Adapazarıspor, Karasuspor’un berabere kalması ile birlikte  şampiyonluğunu ilan etti. BAL’dan düşen Kırkpınar’ın yerine direk BAL’a çıkan isim olan Adapazarıspor’de hedef iyi bir kadro kurup, BAL’da şampiyonluğa oynamak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!