Adapazarı zorlanmadı 2-0

featured

Adapazarı zorlanmadı 2-0

Süper Amatör Lig Beyaz grupta lider Adapazarıspor sahasında ağırladığı Karasu Yalıspor’u rahat yendi. Mavi beyazlılar ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 geçmeyi başardı.

Maça iyi başlayan ve daha atak bir futbol sergileyen Adapazarıspor aradığı golü ilk yarının sonlarına doğru savunma arkasına sarkan Mustafa’nın golü ile buldu. İlk yarıda bu golle 1-0 tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Adapazarıspor kazandığı frikik sonrası topun başına geçen Yalçın harika bir gole imza atarak farkı 2’ye çıkaran gole imza attı. Maçın 80. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Emre kendisine yapılan faulden sonra küfür edince hakem Süleyman Metin kırmızı kart ile ermeyi oyun alanı dışına gönderdi. Geri kalan dakikalarda Adapazarıspor skoru korurken maçta 2-0 sona erdi.

Sezgin ERGİN

SAHA: Karman Suni Çim

HAKEMLER: Süleyman Hilmi Metin,Sunay Bayar, Nihat Mendeş

ADAPAZARISPOR: Bilal *** Şevket *** Fatih *** Oğuzhan ***(Emrecan Dk 80 KK) Mustafa *** Burak *** Sami ***(Semih ***) Mert *** Gürkan ***(Beytullah ***)Tarık *** Yalçın ***

ANTRENÖR: Abdullah İleli

KARASU YALISPOR: Bilgin **Aydın **(Ahmet *) Serhat ** Seyit ** Sedat ** Lamine ** Orhan** Albay** Soner**(Ercan**) Aytaç**(Mustafa*) Hasan**

ANTRENÖR: Serkan Ülke

GOLLER: Dk.40 Mustafa, Dk. 50 Yalçın (Adapazarıspor)

KIRMIZI KART: Dk. 80 Emre (Adapazarıspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!