Adapazarı Söğütlünün umutlarını kırdı 3-0

Adapazarı Söğütlünün umutlarını kırdı 3-0

Saha karaman

Hakemler Suat Güz **O .Yiğit Karpuz ***Hamza Seyyar ***

Adapazarıspor Mustafa ** Şener *** Yusuf ** ( Alptuğ **) İlker *** Nizamettin ** Hakan *** İsak *** Yasin *** İlkay * Sezai *( Cihan ***) Tanju *** ( Burak **)

Antrenör Blerim Mula

Söğütlüspor Aykut * Yasin ** Oğuz ** Yasin Bozkurt ** Selahattin ** Emre ** Samed *** Yiğit ** ( Mustafa **) Erdi ** yaşar **

Antrenör Fevzi Çapkınlar

Goller Dk 73 Yasin Dk 78 İsak Dk 82 Şener ( Adapazarıspor)

Karamanda Adapazarıspor ikinci yarıda bulduğu gollerle Söğütlüsporu 3-0 yenerek Playof adına çok önemli bir engeli geride bıraktı. İlk yarıda Adapazarıspor İsakla 35 de gole yaklaştı ama Aykut geçit vermedi. İlk yarıda başka pozisyon olmadan devre 0-0 bitti. İkinci yarıda Adapazarıspor oyunu tek kaleye cevirdi. 64 Dakikada Cihanın karşı karşıya pozisyonda vuruşua z farkla auta gitti. 68 de Şenerin ortasında İlkay boş kaleye kafayı iyi vuramadı. 72 de beklenmedik bir anda yasinden çıkan beklenmedik şuta kaleci Aykut hatası eklenince Karamanda Adapazarıspor sevindi 1-0. Bu golden sonra demorilize olan Ferizli önünde 78 de İlkay ,82 de şener sahneye çıktı ve üç puan 3-0 la Adapazarısporun oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!