Adapazarı Şansını tepti 1-1

featured

Adapazarı Şansını tepti 1-1

U- 17 ler A. Grubunun da  aynı puana sahip olan Adapazarıspor  ve Akyazı Akınspor Erenler Stadında kozlarını paylaştı ancak  gülen taraf  olmadı.

Soğuk havada oynanan maçta  Adapazarıspor ve Akyazıspor oynadıkları güzel futbolla maçı izleyenleri soğuk havada ısıttılar.

Her iki Takımda maçın ilk devresinde rakip kaleleri gol için yokladılar ancak kalecileri geçemeyince devre 0-0 sona erdi.

Goller ikinci yarıda atıldı

Final havasında geçen ikinci devre Adapazarısporun biraz atak futbol ortaya koyarken Akyazı Akınspor temkinli oyununda kalesinde gol gördü Adapazarı spor Batuhanın golüyle 1-0 öne geçti biz bu işi bitirdik dedi ancak Akyazı Akınspor bu iş baraja kalır dedi Yasinin mükemmel  kafa vuruşuyla top ağlara gidince  Adapazarı büyük şok yaşadı maçta 1-1 sona erdi

Baraj maçı Pazartesi

Adapazarıspor ve Akyazı Akınsporı    aynı puana sahip olduğu için pazartesi   günü baraj maçı oynayacaklar yenen Sakaryayı  Türkiye şampiyonasında temsil edecek yenilen Takım Erenlersporla  baraj maçı oynayacak    sahadan galibiyetle ayrılan taraf  Sakaryayı 3 Takım olarak temsil edecek.

( RAHMİ ÇAPA )

 

STAD: ERENLER

HAKEMLER:  Gökhan Kahyacık *** Bahadır İleri *** Uğur Muslu ***

ADAPAZARISPOR:  Bayram *** Berkay *** M. Emirhan Kayaoğlu *** Emirhan  Akdoğan *** Doğukan *** Mert İpek *** Emirhan  *** Mert Yılmaz *** Batuhan *** Yasin *** Y. Ertuğ ***

ANTRENÖR: İrfan Dal

AKYAZI AKINSPOR : Murat *** Batuhan *** M. Ali *** Serdar ***  Kerem *** Yasin *** Emirhan *** Samet *** Baha *** Berat *** Metehan ***

ANTRENÖR: Ozan Pirinç

GOLLER Dk 60 Batuhan ( Adapazarıspor ) Dk. 75 Yasin. (Akyazı Akınspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!