Adapazarı hak etti

featured

Adapazarı hak etti

Playofun kaderine ,gidişine etki yapmaya aday maçın içinden Adapazarı galibiyeti çıkınca As Akyazı için Bal defteri içindeki olasılık büyük yara aldı. Akyazıda  futbol ağırlığı Adapazarından yana daha etkili esti. Maçın başında penaltı golüyle morallenen , Furkan İğde eğer ilk yarıda esen Adapazarının futbol rüzgarı içinde olumlu işler yapabilseydi ,maçın kaderi ilk yarı da Karamana taşınırdı. As Akyazı Zekeriyanın penaltısı ile umuda taşıdığı günün içine fazla futbol ekleyemeyince kaybetti. Kazansaydı grup karışırdı ,Akyazının umudu artardıda, Zekeriya dışında ayağına top yakışan oyuncunun olmadığı ,sadece yan top etkinliğine sarılan bir takım görüntüsündeki Akyazı nın kazanması, futbolun sürpriz cephesini hırpalardı o kadar.

Sarı Siyahlı ekipte modası geçmiş oyuncu çokluğu onların önemli handikabı  olduğu gerçeğini  bu maçta daha net gözler önüne serdi.

Adapazarıspor  İkinci yarıda gecen haftanın tembel golcüsü Yalcının oyuna dahil olup ,Furkan iğdenin sağ kulvara taşınması sonrası ,ağır hantal oyunculardan kurulu As Akyazı defansının  işi zorlaştı. Bu sürecte Furkan İgde ilk yarıda yapamadığı olumlu işleri yorulan Akyazı defansı içinde ileriye kale önüne taşıyınca  goller bir biri ardına sıralandı.Furkanın ve Yalcının asistleri  içine Oğuzhan ve Yalcın golleri servis yapınca üç puan Karamana taşındı.Son anlardaki Hasan Şahin golü maça heyecamn getirdi ama fazlası olmadı.  Adapazarı kulübesin deki iki teknik adam kafası gecen haftaya oranla daha isabetli onbir tercihine sarılması ,Akyazı zaferinin içinde önemli yer tutar. Maçın hakemi bana göre maçın yıldızıydı. Burak Olcar gördüğünü cesaretle çaldı. Verdiği iki penaltıda doğru yerdeydi. Akyazılar beğenmese de Hakem bana göre maçın yıldızıydı. Adapazarısporda Furkan İğde hücumda ,Mustafa savunmada , Mert orta sahada  günün kazanana takımın oyuncularıydı.  Adapazarı takımında sol tarafta oynayan Oğuzhanın  bu takımda her zaman oynayabilecek bir oyuncu olduğu notunu  buraya düştükten sonra ,As Akyazıdada Kaptan Zekeriyanın  oyun zekası içinde yaşlanan bedenini  oyuna koyduğu anlarda iyi işler yaptığını ,Hasan Şahinin penaltıya sebebiyet veren oyuncu olmasına rağmen oyun disiplini içinde kalarak takımını ateşlemeye çalışan oyuncu olduğunu belirterek Akyazıdaki  iyi futbolcu resimlerinin üstünü örtüyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!