ADA’DA PLAY-OFF ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

ADA’DA PLAY-OFF ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Süper Amatör Lig Beyaz Grubu lider olarak tamamlayarak play-off grubuna katılmaya hak kazanan Adapazarıspor  bir moral yemeği düzenledi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Mavi Beyazlılar  Hüseyin Kama Amatör Evi’nde gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından akşam moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Futbolcular ve Teknik heyetin yanı sıra Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Sezer ve Rıdvan Özüm, Adap Belediyesi Sosyal İşler Müdür Özkan Gümülcüneli, Muhasebeciler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık, Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün, Basın Sözcüsü Sinan Karabaş ve Adapazarıspor yöneticileri katıldı.

“ YOLUN YARISINDAYIZ “

Yemekte bir konuşma yapan Başkan İbrahim Aygün, “Tecrübeli ve genç isimlerden oluşturduğumuz kadro ile hedefimizin ilk adımını gerçekleştirdik. Bu kadronun play-off grubunuda lider olarak bitireceğine inancım tam” dedi. Adapazarıspor, Play-Off grubunun ilk maçınca Cumartesi günü deplasmanda Kocaalispor ile karşı karşıya gelecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!