Ada fena çarpıldı 2-1

featured

Adapazarıspor’u sahadan silen Karasuspor lideri devirdi ve puan cetvelinde zirve karıştı

Ada fena çarpıldı 2-1

Antrenörü Behçet Durak’ın ayrılması ile kazanmaya başlayan Sarı-Kırmızılılar Kalaycıspor’dan sonra dün de Mavi-Beyazlı takıma sahayı dar etti ve golcüsü İsak’la 3 puana ulaştı. Liderin tek golü ise uzatmalarda Furkan’dan geldi. Play-Off grubunda Kocaalispor’la liderliğini koruyan Adapazarı’nın puanı 13 olarak eşitlendi.

İSAK KLASINI KONUŞTURDU

Süper Amatör Play-Off grubunun zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmadan karlı çıkan taraf ev sahibi Karasuspor oldu ve lider Adapazarıspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk umudunu gelecek haftalara taşıdı. Harika bir futbol ortaya koyan ve daha istekli olan Sarı-Kırmızılılar ilk yarıda ve ikinci yarıda tecrübeli İsak’la sonuca gitmeyi başardı. Çok kötü gününde olan konuk ekip ise  uzatmalarda Furkan’la teselli buldu o kadar.

Arif Sucuoğlu’nun harika bir yönetim gösterdiği dünkü karşılaşmaya ilgi gösteren Karasu stadında yer bulamayan taraftarlar 90 dakikayı stat dışındaki inşaatların çatılarından seyretmek zorunda kaldı.)

STAT: Karasu

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Tayfun Güz

KARASUSPOR: Uğur *** Nihat *** Ali *** Emircan *** Orhan *** Hakan *** H. Bilal *** Erdi *** Mert *** Burak **** İsak ****

ANTRENÖR: Recep Eşkin

ADAPAZARISPOR: Bilal ** Selçuk ** Fatih ** Mustafa ** Yıldıray ** Mert ** Sami ** Tolunay * Yunus * ( Yalçın *) Furkan ** Tarık **

ANTRENÖR: Blerim Mula

Gol ;Dk 35-74 İsak ( Karasuspor), Dk 90+3 Furkan( Adapazarıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!