ABDURRAHMAN CANLI AYAĞININ TOZUYLA

featured

ABDURRAHMAN CANLI AYAĞININ TOZUYLA

Sakaryaspor’un son transferi Fenerbahçe U-21 takımından Abdurrahman Canlı, Tuzlaspor maçında Yeşil-Siyahlı forma ile ilk maçına çıktı. Önceki gün akşam saatlerinde transferi biten ve sezon sonuna kadar kiralık olarak Sakaryaspor’a imza atan genç oyuncu Abdurrahman Canlı, ayağının tozuyla geldiği Antalya’da ilk maçına çıktı.İkinci yarıda Anıl’ın yerine oyuna dahil olan genç futbolcu başarılı oyunu ile dikkat çekerken, iyi bir kumaşa sahip olduğunu gösterdi.

TAKIMA UYUM SAĞLADI

Canlı, Sakaryaspor forması ile çıktığı ilk maçında henüz yeni olmasına rağmen uyumlu ve istekli oyunu ile dikkat çekmeyi başardı. Öte yandan Abdurrahman Canlı’nın transferi de gün ışığına çıkmaya başladı. Sakaryaspor izleme komitesinin uzun bir süredir takip ettiği genç futbolculardan Abdurrahman Canlı izleme komitesi tarafıntan Teknik Sorumlu Tuncay Şanlı’ya tavsiye edilmiş, daha sonhra Tuncay Şanlı’nın onayı ile durumu Fenerbahçe U-21 Teknik Sorumlusu Hasan Özdemir’e sorulmuş, oradan da gelen tavsiye ile Abdurrahman Canlı kiralık olarak Sakaryaspor’a transfer edilmiş oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!